Vardagen

Sebbe är hemma. Jag är hemma. Så vi fattar våran penna. I deras hus. Rimmar på vardagen var dag. Utan onödigt prat.
.
S & L

Snöigt...

Är det en dag som denna jag bör fatta min penna och skriva mitt namn i historien med henna? Sena nätter som snöiga dagar...? Jag vet inte och jag kräver inte att du skall svara. Jag vill bara vara, en lagom stor människa i ett nät av ofullständighet.
Den största inspirationen bygger på den största illusionen. Utan misär lär vi inget om ÄR.
.
L

When Im writin'

Back in Svenshögen

P3 Text

"Jag skall vara med i radio verkar det som, läsa upp en text i P3 text på söndag, fett...

Kolla in www.projektvardagen.blogg.se och www.wackstah.com (WackStah är min (Linus brodéns) personliga blogg och hemsida. WackStah är namnet på mitt "märke" som jag designar under)

Peace!"

Idag blev jag uppringd och fick spela in min text. Det blev lite nervöst, men förhoppningsvis bra. Jag har klarat "mail gallringen" så texten håller måtten så att säga. Nu handlar det mest om tekniska grejer, tid, jämnlikhet osv... Så jag får ett mail om i vilket program jag skall vara med, om jag skall det. Hon verkade dock gilla min text så!

 

L


P3 Text

Jag fick idag svar från P3 Text, jag skall vara med. Så imorgon vid 13.45 tiden ringer dom upp mig så får jag spela in min text. Hoppas det blir bra. Sen sänds det på söndag antar jag.
.
Just nu sitter jag och övar på den. Jag spelar in och lyssnar på det, läser upp det för mamma och finschyssterar den. Tänkte även läsa upp den för typ Ann-britt, Lisa och några andra imorgon. Så att den sitter.
.
L

Förresten...

Jag har en fet ide till vad vi skall redovisa. Jag har också en fet ide på en fotogrej, till projektet. It's going to be LEGENDARY. Om det blir av, vilket jag hoppas något innerligt. Mucho ideos!

 

L



Day after day

Idag har jag klippt mig... Som sagt... Texterna går i ett. Jag skriver så mycket småsaker så det är löjligt

En sneak:

"Right now/ i got to many rhymes on my mind/ i aint even got time to write them down/...Im headin for the top/ when i drop/ there is no stop/"

 

Jag har några mål för 2010:

  • Spela in skit
  • Göra något offentligt med texterna/låt
  • ha en utställning med Sarah O ( http://shto.blogg.se )
  • Söka Konfektionsteknik i Borås

 

När jag käkade idag kom jag även på att jag skall försöka komma med i "P3 Text" ett program som går mellan 18.30 - ca 20.00.

Jag mailade in en grej till dom idag så... får hoppas!

 

vet inte hur det kommer bli med loggboken till projektet dock... Man skriver hela tiden. De få gånger jag har något att skriva som loggbok så skriver jag, men det är så glesa mellanrum. Hoppas det går bra ändå.

 

För ett tag sedan skickade jag en text till Catta ( http://franksay.devote.se ). Jag "freestylade" alltså bra skrev, sen tryckte jag på skicka... så aa.. men jag är jävligt nöjd med den:

 

"Alla är vi barn någon gång, alla har vi vaggats till barnafödande sång, vissa växer aldrig upp och vissa på en gång, är vi en av dom? En av vilka? En av vad? Vi tar tag i varje dag och ett stadigt tag i vad vi tror är svar, för vad som tar oss någon vart var dag som far, tar jag mig i kragens stadg som är vad, vad?

Hastigt skrivna noter på ett blad blandas med min vardag, vad var det jag sa? Vilket är utkast och vilket är klart? Vart är min början och vart är min "start"? "Start" behöver jag i min yoghurt och på huvudet har jag mig själv...

Inspirationen är du, och dig inspireras i andra person, är kreativiteten den tredje eller bara en emotion? Skapar vi opinion över våran kreation när vi producerar vad marknaden vill ha, ge mig svar...

Följer du dig själv till sängens ensamhet eller dina vänner till fest? Vilka val har jag påverkat på vilket sätt? Som mest är jag den jag är, heller aldrig mindre..."

 

L


RSS 2.0